Veelgestelde vragen

FAQ – Veelgestelde vragen

Binnen Extranet zijn er verschillende onderdelen waar vragen over binnen komen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen opgenomen, verdeeld naar de onderwerpen die binnen de website te vinden zijn.

Algemeen

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Via het scherm waarmee u kunt Inloggen ziet u naast de login button de optie Wachtwoord vergeten. U komt nu op de pagina terecht waar u het wachtwoord kunt laten resetten (uw nieuwe wachtwoord ontvangt u per mail). Controleer voor de zekerheid ook uw spam box. Let op: het e-mailadres dat u hier invult moet gelijk zijn aan de gebruikersnaam waar u mee inlogt.

Vacatures

Op welke manier kan ik de vacature vinden die bij mij past? Door middel van de zoek filters links op de Vacature pagina kunt u uw zoekopdracht verfijnen. Ook kunt u direct een bepaalde vacature opzoeken door de naam in te voeren in het zoekveld.

Hoe kan ik mij inschrijven op een vacature? Wanneer u een vacature op het oog heeft kunt u onderaan in de omschrijving de contactgevens van de aanbieder vinden en rechtstreeks contact opnemen ofwel via de knop "Reageer op deze vacature" uw gegevens achterlaten, er zal dan contact met u worden opgenomen.

Ik wil zelf ook graag een vacature toevoegen! Om u toegang te kunnen verschaffen tot de vacaturebank vragen wij u de volgende gegevens naar leandra.hubers@pitbaarn.nl te sturen. Naam organisatie | Adresgegevens | Telefoonnummer | Emailadres Vervolgens zal er een account voor u worden aangemaakt waarna u zelf in de gelegenheid bent vacatures te plaatsen.

Overig Wat kan ik doen als mijn vraag er niet tussen staat? Heeft u een andere vraag, of een opmerking over de website. Onderin de site kunt u kunt u via 'contact' een contact formulier invullen. Wij ondernemen dan spoedig actie. Kun je checken of mijn mailadres hieraan gekoppeld is?

Prikbord

Voor wie is het prikbord bedoeld? Alle inwoners uit de gemeente Baarn kunnen een bericht plaatsen op het prikbord. Op het prikbord kan iedereen zelf een verzoek plaatsen. Op deze manier kunnen bezoekers van de website met elkaar in contact komen. Pit Baarn helpt bezoekers en advertenties te verbinden. Het is belangrijk dat u weet dat het gaat om kleine klusjes, zoals de hond uitlaten of helpen met computerproblemen. Dit platform is niet bedoeld voor structurele thuiszorg, hoewel u natuurlijk altijd zelf langetermijnafspraken kunt maken als u en uw vrijwilliger/hulpzoeker dat beiden willen.

Hoe kan ik een bepaalde vraag vinden? Door middel van de zoekfilters bovenin kan je zoekopdracht verfijnen. Ook kan je direct een bepaalde advertentie opzoeken het trefwoord in te voeren.

Wie kunnen de vragen die ik op het prikbord zet zien? Alle bezoekers van deze website kunnen de geplaatste advertenties bekijken en reageren. Om te reageren heeft een bezoeker een account nodig.

Kan ik mij zowel als vrijwilliger als hulpzoekende aanmelden? Kun je hulp gebruiken, maar heb jezelf ook veel te bieden? Dan mag je jezelf uiteraard in beide categorieën aanmelden! Je maakt eerst een account aan. Vervolgens kun je in je profiel zowel klussen plaatsen als oppakken. Dit doet je via ‘Mijn aanbod’ en ‘Mijn vragen’.

Zien anderen mijn gegevens? Uw gegevens houden we zo veel mogelijk privé. Op de website is daarom alleen uw vraag en uw wijk zichtbaar. Pas wanneer we een 'match' hebben (tussen iemand die hulp vraagt en iemand die hulp biedt), wisselen we contactgegevens uit. Houdt u uw gegevens liever privé? Dan bemiddelt Pit Baarn bij het maken van de afspraak. Meer informatie vindt u in het privacystatement.

Hoe reageer ik op een vraag? Zoek een advertentie waarop je wilt reageren en klik deze aan. In het vlak onderin kan je een knop met de tekst ‘Klik hier om te reageren’ vinden. Klik deze aan om een reactie te geven op de advertentie. Deze wordt automatisch verzonden naar de desbetreffende vrager. Om deze actie uit te voeren moet je ingelogd zijn, of kies ‘Maak een account aan’.

Hoe verwijder ik mijn account Op dit moment kunt u uw account alleen verwijderen door contact op te nemen via info@vrijwilligerinbaarn.nl